ראשי » חדשות-הוליסטיקה, נטורופתיה, צמחי מרפא, רפואה טבעית, תזונה-דיאטה » משקאות לניקוי הגוף

משקאות לניקוי הגוף

תזונה ובריאות: משקאות אפקטיביים לניקוי הגוף

יש דרכים רבות לניקוי הגוף – צומות, שתיית מיצים, פעילות גופנית, סאונה ועוד. להלן מובאים 5 סוגי משקאות טבעיים, שהם מן היותר טובים והיותר יעילים לניקוי הגוף.

1) משקה מנטה עם כמון – זהו משקה מרענן המנקה את הגוף. המנטה פועלת נגד חיידקים מזיקים, מנקה את הגוף ונוגדת מחלות. יש להשרות את המנטה במים טהורים. אחר כך, לערבב בבלנדר עם חצי כפית אבקת זרעי כמון טחונים, מעט מלח הימליה ו- 3-4 כפיות מיץ לימון טרי. להפעיל את הבלנדר עד שיהיה ממרח, אותו מדללים חלק אחד עם 3 חלקים מים, אפשר להמתיק עם סטיוויה או מעט דבש כהה, לסנן, לצנן ולשתות.

2) רסק של אבטיח ומלפפון – צירוף זה מנקה שאריות אלומיניום מן הגוף. במלפפונים יש הרבה סיליקה וזו עוזרת לסילוק אלומיניום מן הגוף. שאריות אלומיניום יכולות להיות מחיסונים ומבישול בכלי אלומיניום. אלומיניום הוא אחד מגורמי מחלת אלצהיימר. לכן, שתיית רסק זה עוזרת נגד מחלת אלצהיימר ונגד מחלות של העצמות ורקמות החיבור. אבטיח נחשב למזון מאוד מרענן ומנקה. מומלץ להכניס לתערובת חלק אחד של מלפפון על 3 חלקים אבטיח. אם המלפפון אורגני, אין צורך לקלוף אותו.

3) לימונדה – הוא משקה מנקה, מרענן ואנטי סרטני. יש לערבב מיץ לימון עם מים טהורים ולהמתיק עם סטיוויה או מעט דבש, רצוי דבש כהה.

4) תה זנגביל – תה זה עוזר מאוד לניקוי הגוף. יש להרתיח חתיכות שורש זנגביל, 20-30 דקות, לצנן או להוסיף מעט קוביות קרח.

5) תה קר מעשב לימון – תה זה מנקה את הגוף, מרענן ונוגד חמצון. הוא עוזר נגד פיטריות ונגד התפתחות סרטן. דרך ההכנה שלו היא כמו זו של משקה הזנגביל.

מקורות
The five best summertime detox beverages
Thursday, June 28, 2012 by: PF Louis
http://www.naturalnews.com/036322_detox_beverages_summertime.html#ixzz1zRZkz65V
http://www.naturalnews.com/031254_Germ_Theory_hoax.html
http://www.naturalnews.com/022332.html
Germ theory delusions collapse as new science reveals healthy people carry 10,000 different germ strains at all times
Tuesday, June 19, 2012 by: Ethan A. Huff, staff writer

* האמור במאמר זה אינו בגדר ייעוץ או מרשם רפואי אלא מידע שהופיע בעיתונות מדעית או ברשת האינטרנט. על מי שנזקק לטיפול, יש לפנות לרופא או תזונאי, בהתאם למצבו.

מאת: ד”ר מרדכי הוכברג Ph.D, תזונאי. מתוך כתב העת “תזונה פלוס”. לרכישת מנוי, התקשרו 08-9407466

דילוג לתוכן